September 23, 2023

Redmi представи Buds 5 – безжични слушалки с активно шумопотискане и до 40 часа живот на батерията за $27

Redmi представи безжичните слушалки Buds 5. На цена от 199 юана (около 27 долара), новите слушалки се отличават с активно шумопотискане, поддръжка на бързо зареждане и предлагат до 40 часа живот на батерията.

Слушалките са във формат с тапички за уши и разполагат с 12,4-милиметрови говорители с мембрана с титаново покритие. Твърди се, че те имат независима акустична камера и поддържат три режима на активно шумопотискане до 46 dBA, което е 2,6 пъти по-ефективно от модела предшественик Buds 4. Redmi Buds 5 са способни да екранират до 99,3% от външния шум.

Освен това, Redmi Buds 5 поддържат режим на „прозрачност“ с три нива на интензивност и разполагат с два устойчиви на вятър микрофона благодарение на специалния дизайн на корпуса, както и с поддръжка на патентован алгоритъм с изкуствен интелект, който помага за филтриране на шума от вятъра.

Redmi Buds 5 се свързват чрез протокола Bluetooth 5.3. Твърди се, че те поддържат аудио форматите AAC и SBC. Производителят обещава до 40 часа автономна работа, като се има предвид зареждането от калъфа. За 5 минути зареждане от калъфа слушалките ще попълнят енергията си за 2 часа възпроизвеждане на музика.

Безжичните слушалки Redmi Buds 5 ще се предлагат в цветовете Sunny Snow White (бяло), Midnight Black (черно) и Taro Purple (светлолилаво).

Redmi ще пусне и специална лимитирана серия Buds 5 AAPE Trend за 299 юана (около 41 долара) в камуфлажна окраска, в стила на представения смартфон Redmi Note 13 Pro+.


source

Сподели: