юли 15, 2023

Redmi K70 ще излезе на пазара в края на тази година

Xiaomi очевидно планира да пусне предстоящия Redmi K70 с добър хардуер. Базовият модел от популярната серия K ще бъде обновен, за да затвърди статута си на „ванилов флагман“.

Апаратът стана известен, благодарение на познатия информатор Digital Chat Station, който сподели информацията в Weibo (китайският микроблогинг сайт). Твърди се, че в основата на базовия модел K70 ще стои мощният SoC Snapdragon 8 Gen 2 — това е същият чип, който работи в модела Redmi K60 Pro. Това обаче не е напълно изненадващо, тъй като Redmi K60 също включваше SoC Snapdragon 8+ Gen 1, което беше подобрение спрямо Dimensity 8100, инсталиран в модела Vanilla K50 преди него.

От друга страна, по-ранна информация твърди, че моделът K70 Pro ще работи със следващото поколение флагмански чипсет на Qualcomm. Този процесор най-вероятно ще бъде Snapdragon 8 Gen 3. Digital Chat Station също твърди, че моделите Redmi K70 и K70 Pro ще бъдат пуснати в Китай около края на тази година. Това вероятно е така, тъй като гамата K60 също беше пусната миналия декември.

Това обаче означава също, че анонсът ще се състои през декември тази година, а смартфоните ще бъдат пуснати в продажба в началото на следващата година. Серията Redmi K70 вероятно ще се конкурира с други достъпни флагмански смартфони от брандове като iQOO и Realme.


source

Сподели: