юли 15, 2023

Redmi Watch 3 Active ще дебютира в Европа на цена от €39,99

Миналия месец Xiaomi представи тийзъра на Redmi Watch 3 Active за световния пазар. Сега смарт-часовникът дебютира на европейския пазар.

Характеристики на Redmi Watch 3 Active

Смарт-часовникът разполага с 1,83-инчов AMOLED-дисплей, което го прави малко по-голям в сравнение с Redmi Watch 3, който беше пуснат на световния пазар през март. Watch 3 Active е оборудван с широка гама от функции, включително Bluetooth-обаждания, непрекъснато наблюдение на кислорода в кръвта, мониторинг на сърдечната честота, наблюдение на съня и повече от 100 спортни режима.

Смарт-часовникът още включва функции за здравето на жените, предлагайки специфични функции, съобразени с благосъстоянието им. От гледна точка на софтуера, Watch 3 Active поддържа над 200 персонализирани циферблата, което позволява на потребителите да настроят своя смарт-часовник според техния стил и предпочитания.

Watch 3 Active е оборудван с водоустойчивост 5ATM, така че може да се използва под вода без никакви проблеми. Тази функция позволява на потребителите да носят смарт-часовника, докато плуват или други дейности, свързани с водата. Що се отнася до автономията на батерията, Watch 3 Active демонстрира отлични показатели. При нормална употреба батерията може да издържи до 12 дни, което гарантира дълготрайна употреба без често презареждане. Дори при интензивна употреба смарт-часовникът може да работи до 8 дни с едно пълно зареждане на батерията.

Цена и достъпност

Redmi Watch 3 Active в момента се предлага в Германия на цена от €39,99, което е конкурентна оферта за покупка. За сравнение, в Amazon струва 49 евро. Това показва, че смарт-часовникът постепенно се пуска по европейските пазари, разширявайки достъпността си до по-голяма аудитория.


source

Сподели: