май 4, 2024

Samsung казва, че премиум моделите Galaxy Watch ще надминат всички очаквания

Серията Galaxy Watch 7 на Samsung се очаква да се състои от три модела вместо от два, което показва промяна в стратегията. Това се потвърждава допълнително от съобщението за приходите на компанията за първото тримесечие. В прессъобщение южнокорейският бранд разкри важни детайли от стратегията си в сферата на носимите устройства.

Samsung казва, че в областта на носимите устройства има за цел да засили опита си от използването на екосистемата Galaxy чрез разширяване на гамата от нови модели и форм-фактори, като например Galaxy Ring. Това подсказва, че брандът може наистина да анонсира нови модели устройства в гамата Galaxy Watch, въпреки че точната схема на именуване остава загадка.

Говори се, че южнокорейската марка работи върху достъпен Galaxy Watch, наречен Galaxy Watch 4 (2024). Освен това, минал доклад също намекна, че компанията ще се върне към правоъгълния смарт-часовник в една от предстоящите серии Watch 7.

Изявлението на Samsung също така показва, че компанията може да пусне повече устройства във форм-фактори като Galaxy Ring. В прессъобщението се посочва също, че „компанията ще се стреми да отговори на търсенето чрез пускане на нови премиум-модели.

От това изявление предполагаме, че новите, изисквани от потребителите, модели ще бъдат част от по-премиум моделите Galaxy Watch. Такива могат да са устройствата Galaxy Watch 6 Classic и впоследствие да получим Pro или Ultra модел със серията Galaxy Watch 7, което определено е стъпка напред от Classic.

Серията Galaxy Watch 7 и Galaxy Ring се очаква да дебютира на събитието Galaxy Unpacked на 10 юли.

source

Сподели: