October 6, 2023

Samsung пуска актуализация на безопасността за Galaxy Z Flip 5 и Fold 5

Samsung пусна One UI 6.0 beta 4 за серията Galaxy S23. Тази базирана на Android 14 операционна система идва с различни подобрения и корекции на потребителския интерфейс. Но това, което наистина привлече вниманието ни, е, че Beta 4 пристига с октомврийската кръпка за безопасност. Сега, според скорошен доклад, който се появи в интернет, Samsung е започнал да пуска обновление за сигурността от октомври 2023 г.

Каква защита осигурява новата кръпка?

Galaxy Z Flip 5 и Galaxy Z Fold 5 започнаха да получават октомврийската кръпка за безопасност. Актуализацията идва с версиите F731USQS1AWI3 и F946USQS1AWI3 съответно за Galaxy Z Flip 5 и Fold 5. Тези обновления на защитата са фокусирани предимно върху сигурността, която помага за поддържане на стабилността и безопасността на устройството. По отношение на актуализациите за сигурност, най-новата кръпка поправя повече от две критични уязвимости и множество високорискови сривове.

Как да актуализирате устройствата си?

Обновлението в момента е налично в САЩ за заключените от операторите версии на тези смартфони. Очакваме обаче компанията в бъдеще да пусне поправката и в световен мащаб. Тези, които отговарят на условията за актуализация, могат да отидат в Настройки > Обновление на софтуера > Изтегляне и инсталиране, за да актуализират устройството си до най-новата версия.


source

Сподели: