юли 8, 2023

Samsung ще представи сгъваемите смартфони Galaxy Z Flip 5 и Z Fold 5 на 26 юли

Samsung обяви датата на тазгодишното събитие Galaxy Unpacked – 26 юли. Изображението и текстът, публикувани със съобщението, ясно показват, че на събитието в Сеул ще бъде представена сгъваемата серия смартфони Z Flip 5. В допълнение към това се очаква да се появи и Galaxy Z Fold 5. Възможно е да видим и Galaxy Watch 6 и някои таблети Galaxy. Събитието обещава да бъде натоварено.

Сгъваемият смартфон, показан в рекламните материали на Samsung напълно съответства на слуховете и изтичанията, на които бяхме свидетели. Той има по-нисък профил на пантата, което позволява смартфонът да се затваря плътно, без пролуката, която имаха предишните модели. За съжаление, страничният изглед не позволява да се види външният екран, който според слуховете ще бъде много по-голям от този на Z Flip 4 – това би било наистина голям пробив, ако е вярно.

Samsung фокусира лятното си събитие Unpacked върху сгъваемите устройства, може би усещайки натиск от страна на конкурентите. Google наскоро представи дългоочаквания Pixel Fold, а Motorola неотдавна представи Razr Plus.

Samsung предлага предварителни резервации, като ви дава отстъпка от 50 долара, ако направите предварителна поръчка. Единственото изискване е да предоставите името си и имейл адреса си. Ще можете да се регистрирате за резервации от тази вечер до 25 юли.

Струва си да се отбележи, че Samsung отдавна се занимава с разработването на сгъваеми устройства и е лидер в тази област. Въпреки това, с пускането на Google Pixel Fold и Motorola Razr Plus, конкуренцията в този пазарен сегмент се засилва. Събитието, проведено в родния Сеул на Samsung, подчертава значението на сгъваемите устройства за компанията и нейния ангажимент да остане в челните редици на иновациите. Всички подробности ще бъдат разкрити след няколко седмици, а зрителите от цял свят ще могат да се включат в онлайн излъчването.


source

Сподели: