юли 2, 2023

Samsung Galaxy M34 5G ще получи батерия с капацитет 6000 mah

Южнокорейската компания Samsung подготвя пускането на смартфон от средната ценова категория Galaxy M34 5G. Неговият официален дебют ще се състои в Индия на 7 юли, но сега станаха известни някои от характеристиките на устройството.

Смартфонът Samsung Galaxy M34 5G ще бъде оборудван с 6,46-инчов Super AMOLED-дисплей с поддръжка на Full HD+ резолюция, честота на опресняване 120 Hz и поддръжка на технологията Vision Booster. В горната част на дисплея се намира U-образно деколте за предната камера. На задната страна на корпуса ще се вижда тройната основна камера, базирана на 50-мегапикселов сензор с поддръжка на оптична стабилизация на изображението.

Известно е още, че за автономията на Galaxy M34 5G ще отговаря акумулаторна батерия с капацитет 6000 mah. За запълване на енергията ще се използва интерфейса USB Type-C. За свързване на жични слушалки е предвиден 3,5-мм конектор. Четецът на пръстови отпечатъци се намира на страничната част на корпуса. Апаратът ще бъде представен в няколко цветови варианта.

Към момента, по-подробна информация относно характеристиките, и продажната цена на Galaxy M34 5G липсва, но ще се появи по време на официалното представяне на устройството, което ще се проведе след няколко дни.


source

Сподели: