October 2, 2023

Samsung Galaxy S23 FE ще бъде представен на 4 октомври

Индийското подразделение на Samsung актуализира корицата на своя акаунт в социалната мрежа X (Twitter), като го замени с тийзър, показващ вертикално разположение на 3 камери и надписи „New Epic“ и „Launch on 4 October“. Въпреки, че името на устройството, което ще бъде обявено на този ден не е посочено, от GSMArena са сигурни, че става дума за Samsung Galaxy S23 FE.

Малко по-рано Amazon.in създаде промоционална страница за смартфона Samsung Galaxy S23 FE на своя уебсайт, като посочи, че новият продукт ще бъде пуснат в продажба в Индия през октомври. Заедно с Galaxy S23 FE се очаква Samsung да представи и таблетите Galaxy Tab S9 FE и Galaxy Tab S9 FE Plus, както и слушалките Galaxy Buds FE.

Все още няма официални съобщения относно спецификациите на Galaxy S23 FE, но според слуховете, той ще разполага със 6,4-инчов AMOLED екран с Full HD+ резолюция и 120 Hz честота на опресняване, 6/8GB RAM, 128/256GB вътрешна памет и 4500mAh батерия с 25W кабелно зареждане. Източниците съобщават и за 10 МР предна камера и тройна задна камера с основен 50 МР сензор с оптична стабилизация на изображението, ултра-широкоъгълен 8 МР сензор и 12 МР телефото модул. В зависимост от региона смартфонът ще се предлага с чип Samsung Exynos 2200 или Snapdragon 8 Gen 1. Изтеклото рекламно изображение (по-горе) разкрива, че смартфонът ще има четири цветови варианта.


source

Сподели: