юли 4, 2023

Samsung Galaxy Smart Tag 2 е забелязан на уебсайта Bluetooth SIG и може да бъде пуснат през юли

Samsung Galaxy Smart Tag 2 получи Bluetooth SIG сертифициране. Smart Tag 2 идва с поддръжка на Bluetooth 5.3 и може да бъде пуснат още този месец.

Поддръжката на Bluetooth 5.3 е подобрение спрямо своя предшественик, Smart Tag, който поддържаше Bluetooth 5.2. Това ще подобри консумацията на енергия, цялостната производителност на устройството и ще предостави по-добро потребителско изживяване.

За устройството и неговото разработване се носят слухове още през април. По това време дори се спекулираше, че джаджата ще бъде представена на събитието Unpacked.

Въпреки че Bluetooth SIG списъкът на Smart Tag 2 предоставя оскъдни подробности, някои неща вече са известни за устройството. Предишно изтичане на информация посочи, че новият Smart Tag 2 ще се предлага с подобрения в няколко аспекта, включително безжичен обхват, подобрена сигурност и по-дълготрайна батерия.

По време на планираното събитие на Samsung Galaxy Unpacked ще бъдат представени някои от първокласните предложения на Samsung за 2023 г., като ще бъдат разкрити флагманите Galaxy Z Fold 5 и Z Flip 5. Все още има аспекти на събитието, които предстои да бъдат изяснени. Samsung не предостави никакви подробности за цените за предстоящия Smart Tag 2.


source

Сподели: