юли 4, 2023

Samsung Galaxy Z Fold 5 вероятно няма да има рейтинг IP58

Миналия месец беше съобщено, че предстоящият Samsung Galaxy Z Fold 5 може да предложи рейтинга IP58 за защита от проникване на вода и прах. Въпреки това типстърът Ice Universe твърди, че Z Fold 5 няма да има такава защита.

Вероятно е Galaxy Z Fold 5 да поддържа нивото на водоустойчивост с рейтинг IPX8, който е част от предишните модели. Според друга публикация в Twitter от същия типстър, Z Fold 5 също ще има подобна гънка на дисплея на вътрешния сгъваем екран като Z Fold 4.

Противно на по-ранни доклади, предполагащи, че Samsung е внедрил нов дизайн от типа „водна капка“, за да намали гънките на дисплея, твърдението на типстъра предполага, че гънките на Z Fold 5 ще бъдат практически неразличими от тези на Z Fold 4.

Спецификации на Samsung Galaxy Z Fold 5 (слухове)

Докладите разкриха, че Galaxy Z Fold 5 ще има 7,6-инчов вътрешен сгъваем дисплей и 6,2-инчов капак. И двата AMOLED дисплея ще поддържат 120Hz честота на опресняване. Очаква се устройството да работи с Android 13 и One UI 5.1.1. За сигурност ще има страничен сензор за пръстови отпечатъци.

Z Fold 5 ще бъде оборудван с чипсета Snapdragon 8 Gen 2, който работи на 3,36 GHz. Той ще бъде съчетан с 12 GB LPDDR5x RAM и до 1 TB UFS 4.0 памет. Може да съдържа 4400mAh батерия с 25W бързо зареждане и 15W безжично зареждане.

Той ще има 10MP предна камера и 4MP камера под екрана отвътре. Модулът на задната камера ще има 50MP основна камера с OIS, 12MP ултраширок сензор и 12MP телефото камера.


source

Сподели: