юли 30, 2023

Sapphire представи ярката видеокарта Radeon RX 7600 в стила на играта Party Animals

Щандът на AMD на събитието ChinaJoy 2023 показа набор от нови компютърни компоненти, включително и няколко ярко оцветени компактни игрови компютъра, вдъхновени от предстоящата игра Party Animals. Уникалните системи са оборудвани със специалната версия на графичната карта Sapphire Radeon RX 7600, която се откроява с ярко жълто-оранжевата си цветова схема.

Играта Party Animals ще предложи да се сблъскате с кученца, котенца, зайчета, патици и други красиви животни в битка на динамични арени (мразовито крило на самолет, черна дупка, експлозивна баскетболна игра) с реалистична физика. Последният елемент осигурява на битките непредсказуем характер. Играта обещава няколко режима на локален и онлайн-мултиплейър, повече от 100 предмета от гардероба, разнообразие от оръжия и безпроблемна кросплей игра между PC и Xbox платформите.

Играта е базирана на енджина Unity и няма най-взискателната към видеокартата графика, така че Radeon RX 7600 може да бъде добър избор за нея, както и наскоро пуснатия процесор Ryzen 5 7500F. Но трябва да се отбележи, че системните изисквания за играта са много по-скромни.

Очевидно Sapphire Radeon RX 7600 Party Animals Edition е базиран на модела RX 7600 Pulse от същия производител. Картата е оборудвана с двуслотова охладителна система, която използва два вентилатора и радиатор с няколко топлинни тръби, както и медна подложка. Купувачите на Sapphire Radeon RX 7600 Party Animals Edition ще получат бонус от безплатен код за активиране на Party Animals и ексклузивен скин за персонажа Nemo, представен в играта.

Подробности за началото на продажбите на видеокартата и нейната цена все още няма. Освен това не е известно и дали този модел ще се предлага извън Китай.


source

Сподели: