юли 25, 2023

Sony Xperia 5 V пристига с по-малко камери и нов дизайн

Компанията Sony е известна с това, че пуска своите телефони от серията Xperia 5 през втората половина на всяка година. Тези телефони обикновено са официално представени през септември.

Смартфонът Xperia 5 V също се очаква да бъде пуснат приблизително по същото време тази година. Преди това да се случи, в интернет изтече официална видео реклама на устройството.

Промоционалното видео на предстоящия Sony Xperia 5 V беше споделено в Reddit от потребител JB2unique (чрез Android Authority). Видеото показва обновен дизайн и значителна промяна в сравнение с предишни модели.

Според видеото, Xperia 5 V ще има нов дизайн. Модулът на задната камера ще бъде различен от предшествениците на телефона.

Корпусът на камерата не само ще изглежда различно, но ще включва само две камери вместо три. В момента не е известно дали телефонът ще пропусне телефото или ултрашироката камера. Покритието Zeiss T* обаче ще бъде запазено.

За разлика от повечето смартфони на пазара, Xperia 5 V ще се предлага с 3,5 мм жак за слушалки – точно като неговите предшественици. Освен това, той ще бъде наличен в три цвята – бял, син и черен.

Серията Xperia 5 е подобна на Xperia 1 с някои дребни разлики. Но с една камера по-малко и различен дизайн, не сме сигурни дали по-новите модели ще бъдат почти идентични с Xperia 1 V.

Очакваме с нетърпение още лийкове, свързани с този продукт на Sony!


source

Сподели: