юли 19, 2023

Team Group представи индустриални DDR5 модули с капацитет 24GB и 48GB

Компанията Team Group анонсира нови RAM плочки по DDR5 стандарта за индустриалния и търговския сектор. Това могат да бъдат вградени компютри, периферни компютърни системи, високопроизводителни работни станции, автомобилни компютри и т.н.

Отбелязва се, че обикновено индустриалната DDR5 оперативна памет е с капацитет до 32 GB на плочка. Но с развитието на платформите за изчисления в облак, интернет на нещата, изкуствен интелект и големи данни необходимостта от увеличаване на капацитета на DDR5 нараства.

За да задоволи увеличеното търсене в корпоративния сегмент, компанията Team Group увеличи капацитета на индустриалните DDR5 памети до 48 гигабайта. Освен това на клиентите ще се предлагат и решения с капацитет 24 GB. Твърди се, че те осигуряват по-голяма гъвкавост при внедряването на различни видове приложения и позволяват на клиентите по-добре да се справят с обработката на големи масиви от данни, сложно моделиране и аналитични задачи.

Всички стандартни индустриални памети DDR5 на Team Group могат да бъдат оборудвани с патентованите графенови радиатори на компанията, които осигуряват по-висока и по-стабилна производителност при различни температурни условия. Новата памет се предлага в различни варианти на изпълнение – DDR5 non-ECC U/SO-DIMM, DDR5 ECC U/SO-DIMM и DDR5 ECC R-DIMM.

Компанията Team Group е един от водещите производители на DDR5 оперативна памет и наскоро представи нови DDR5 плочки, които издържат на температури до 105 °C.


source

Сподели: