април 27, 2024

Telegram ще ви напомня за рождени дни, ще препоръчва канали и други: преглед на новите функции на месинджъра

Повече от 15 нови функции за потребителите се появиха в месинджъра на Telegram. Сред тях са препоръчани канали, раздел „Моят профил“ и др. Важна функция — отсега нататък Telegram ye ви напомня за рождените дни на вашите контакти, ако те са посочили тази дата. Можете също да купувате и продавате колекционерски псевдоними. 

Както пише пресслужбата на месинджъра, интерфейсът за търсене вече има нов раздел “Канали“, който показва каналите, за които потребителят е абониран, и списък с препоръчаните. Подбират се по сходна тематика, според интересите на човека. 

Всички потребители ще могат да добавят своя рожден ден към своя профил, след което контактите ще научават за това, защото ще получават напомняне. Собствениците ще могат да добавят своя канал към профила си. Визуализацията на емисията ще бъде поставена над текста на потребителя.

Освен това потребителите вече могат да добавят време за показване на текущото местоположение, което са споделили, или да използват функцията за споделяне за неопределено време, докато не бъде деактивирана.

Появили са се и нови настройки, които ви позволяват да управлявате известията за реакциите към съобщенията. И когато потребителят препрати нечие съобщение, то ще се покаже с изображението на профила на потребителя, от когото е препратено. 

Премиум-потребителите ще могат да добавят анимирани и персонализирани емотикони към анкетите си. Освен това ще се появи и функция за управление на реакциите за каналите, възможност да не се скриват рекламите, преглед на историите в анонимен режим, незабавен преглед за Telegram Desktop, награди за създателите на съдържание и много други.

source

Сподели: