юни 19, 2023

Thermaltake представи компютърните захранвания Toughpower iRGB PLUS с мощност до 1650 W и с поддръжката на отдалечено управление

Thermaltake представи серията захранвания Toughpower iRGB PLUS Titanium с напълно цифрово управление. Тя включва модели с мощност 1250 W и 1650 W. И двата са съвместими с PCIe 5.0 и ATX 3.0 и разполагат с напълно модулен дизайн на включване на захранващите кабели.

И двете захранвания са сертифицирани по 80 Plus Titanium стадарта, което показва тяхната висока енергийна ефективност. КПД на захранващите блокове при натоварване достига до 94%. В захранващите блокове Toughpower iRGB PLUS Titanium се използват само най-висококачествени компоненти, включително японски електролитни кондензатори, предназначени за работа при високи температури до 105°C. И двата нови продукта са оборудвани с единична +12V шина за постигане на максимална стабилност.

Моделът с мощност 1650 W включва два 12+4 пинови 12VHPWR захранващи конектора, които могат да осигурят до 1200 W (600 + 600) мощност на графичния ускорител. Моделът с мощност 1250W е оборудван с един захранващ 12VHPWR конектор. Захранванията Toughpower iRGB PLUS Titanium се охлаждат от 140 мм вентилатори Riing Duo 14 RGB, оборудвани с 18 адресируеми светодиода, поддържащи 16,8 милиона различни цветови нюанса.

 

Захранванията от серията Toughpower iRGB PLUS Titanium се управляват от софтуера TT RGB PLUS 2.0, който включва няколко полезни помощни програми. TT RGB Plus отговаря за управлението на подсветката на вентилатора, за контрола на скоростта на вентилатора, а също така в реално време следи показанията на температурата на захранващия блок. SPM Cloud Management (SPM) може да събира статистически данни за захранването и за целия компютър и да докладва за емисиите на CO2 и общата консумация на енергия на системата за период до три месеца. SPM също така следи цялостното състояние на захранването и може да изпраща известия до електронната поща на потребителя в случай на повреда на вентилатора, прегряване на захранването или нестабилно мрежово напрежение. За да се избегнат евентуални повреди, SPM позволява дистанционно изключване на компютъра. Работното състояние на компютъра може да се следи чрез мобилното приложение DPS G.

Допълнителна характеристика на всички продукти от серията Thermaltake TT RGB PLUS е поддръжката на гласовия асистент Amazon Alexa. Той може да се използва за управление на скоростта на вентилатора или за промяна на светлинните ефекти.

Размерите на захранванията Toughpower iRGB PLUS Titanium са 150 × 86 × 180 мм.

Продажбите на новите модели компютърни захранвания стартират през месец юни тази година Препоръчителната цена на модела с мощност 1250 W е 379,99 долара/ 379,99 евро. По-мощният модел 1650W е на цена от 449,99 долара/ 479,99 евро. И двата захранващи блока се предлагат с 10-годишна гаранция от производителя.


source

Сподели: