юли 1, 2023

Xiaomi представи 32-инчов телевизор с цена едва 80 долара

Китайската компания Xiaomi представи първоначално на китайския пазар своя нов телевизор Xiaomi Mi TV EA32, който се продава при цена $80 (осемдесет долара). Няма информация кога това устройство ще се появи на европейския пазар, като това обикновено става за около месец-месец и половина.

Разбира се, това е телевизор от начално ниво с метален Unibody корпус и съвсем тесни рамки от трите страни. Резолюцията на 32-инчовия IPS екран е стандартните за HD 1366х768 пиксела при кадрова честота на изображението 60 Hz.

Новият Xiaomi Mi TV EA32 се базира на необявен модел система върху чипа с 4х ARM процесорни ядра, 1 GB оперативна памет и 8 GB флаш диск. Налични са стерео говорители, Wi-Fi модул за безжична връзка с поддръжката на два честотни диапазона – 2,4 и 5 GHz. Предишното поколение на същия телевизор поддържаше само 2,4 GHz. Интересно е, че в официалните спецификации не е посочена поддръжката на Bluetooth, въпреки, че преди тази безжична връзка се поддържаше.

Новият бюджетен телевизор Xiaomi Mi TV EA32 работи под управлението на фирмената система MIUI for TV 3.0, като в сравнение с предишния модел броят на системните приложения, които не могат да бъдат премахнат е намален от седем на три.

Устройството се предлага в сайта на електронна търговия на Xiaomi.


source

Сподели: