юли 6, 2023

Xiaomi пуска бета версия на MIUI, базирана на Android 14 за 3 свои смартфона: ето кои са те

Xiaomi обяви вчера, че набира бета тестери за MIUI, базиран на Android 14. Според слуховете актуализацията, която в момента е описана като „MIUI бета версия“, ще се появи в стабилна форма по-късно тази година под името MIUI 14.1. Както се очакваше, Xiaomi реши да предложи ранен достъп до Android 14 на своята най-нова флагманска серия.

Въпреки че Xiaomi 13 Ultra засега не е включен в списъка, Xiaomi 13 и Xiaomi 13 Pro могат да се възползват от него. Същото важи и за Xiaomi 12T, но не и за Xiaomi 12T Pro. Вероятно това е само началото на набирането на бета тестери на Xiaomi.

Моля, имайте предвид, че Xiaomi набира само по 2000 бета тестери за всеки модел и то само за своя Global ROM, а не за други негови версии, като например дистрибуции за ЕС или Индия. За справка можете да проверите коя версия на MIUI работи на вашето устройство, като отидете в Настройки и „За телефона“, като „MI“ означава глобална ROM компилация. Освен това Xiaomi подчертава, че бета тестерите трябва да са готови да посетят сервизен център на Xiaomi, ако възникнат проблеми след инсталиране на бета ROM ъпгрейд. Вижте публикацията във форума на Xiaomi за повече информация и изисквания за участие в бета тестовете.


source

Сподели: