октомври 23, 2023

Xiaomi се готви да ни изненада с гъвкавия смартфон MIX FOLD 4 – той ще се появи на световния пазар

Китайският производител на смартфони се подготвя да пусне ново допълнение към своята серия MIX Fold. За разлика от предишните модели, предстоящият Xiaomi MIX Fold 4 се очаква да бъде пуснат на световния пазар.

Традиционно, сгъваемите смартфони на Xiaomi от серията MIX Fold се произвеждат ексклузивно в Китай. Последните събития обаче показват, че компанията се стреми да разшири присъствието си на световния пазар.

Какво се знае за устройството?

Анализаторите отбелязват, че името на новия модел изглежда като 2405CPX3DG. Освен това, буквата G вероятно означава, че смартфонът ще се появи на световния пазар. Тази информация е намерена в базата данни на IMEI, който е надежден източник за идентифициране на устройствата.

Въпреки че спецификациите на Xiaomi MIX Fold 4 остават неразкрити, съществуват някои спекулации относно това, какво могат да очакват потребителите:

  • Очаква се новото устройство да се захранва от висококласния процесор Snapdragon 8 Gen 3.
  • Устройството вероятно ще има и батерия с възможност за бързо зареждане.
  • Що се отнася до основната камера, слуховете твърдят, че може да е Leica.

Xiaomi планира да представи новия сгъваем смартфон през първата половина на 2024 г. Конкретни подробности за устройството все още липсват и такива не са предоставени от компанията.

Технологичните ентусиасти по целия свят ще следят отблизо по-нататъшните подробности и официални анонси, свързани с Xiaomi MIX Fold 4. Между другото, Xiaomi се готви много скоро да представи новите си устройства, така че следете Kaldata, за да сте в час с актуалните подробности.


source

Сподели: