October 10, 2023

Xiaomi 13T Pro и Xiaomi 13T предлагат обогатени възможностите за любителите на мобилната фотография и видео заснемане

Преди малко Xiaomi официално представи новите си смартфони от серията Xiaomi 13T. Наред с високите технически характеристики, серията предоставя два оригинални фотографски стила на Leica: Leica Authentic Look и Leica Vibrant Look, предоставяйки поразителни възможности за изображения с естествено възпроизвеждане на цветовете, силен контраст и дефиниция на сенки заедно с класическата естетика на изображението на Leica.

Шест филтъра на Leica разкриват легендарни изображения Leica, включително най-новите Leica Sepia и Leica Blue, адаптирани от LeicaM-Typ240 Film Mode. В допълнение към творческите виждания на потребителя, Xiaomi 13T Pro и Xiaomi 13T предлагат четири нови Leica водни знака, осигуряващи по-голям избор за фото композиции и размери на рамки.

_cuva

_cuva

Серията Xiaomi 13T също така включва функция за персонализирани фотографски стилове в режим Pro, който за първи път се прилага при Xiaomi 13 Ultra, позволявайки на потребителите да коригират тон, тоналност и текстура на предварително зададения етап, запазвайки повече детайли и цветове за последваща обработка. Предпочитаните предварителни настройки също могат да бъдат запазени за отличителни лични фотографски стилове.

С помощта на технологията Xiaomi ProFocus, серията Xiaomi 13T позволява на фотографите да заснемат незабележимо действие с невероятни детайли, от зашеметяващи снимки в близък план на бързо движещи се обекти като кучета и птици, до завладяващи изображения на хора и места.

Видеозаснемането достига до зашеметяващи нови нива

С Xiaomi 13T Pro вашите мечти за видеозаснемане стават реалност. Потопете се в света на 10-битовия LOG 4:2:0 H.265 видеозапис, който ви предлага невиждан досега контрол на цвета и детайлите. Предварително инсталираният Rec.709 LUT добавя нотка на професионална магия към вашите видеоклипове, като ги изобразява с несравнима точност на цветовете и визуална дълбочина.

Персонализирането винаги заема централно място при смарт устройствата на Xiaomi, а Xiaomi 13T Pro също е проектиран да ви предложи свободата да изразите своята уникална визия. Добавете любимия си LUT стил в устройството и вдъхнете на видеоклипа характерния си стил. В допълнение към това, Xiaomi 13 Pro дава възможност за заснемане на 8K видео, за да гарантира, че всяка сцена, всеки нюанс, всеки детайл от вашия видеозапис е увековечен с качество на прожекция на кино. 50MP широкоъгълна камера поддържа както OIS, така и EIS, гарантирайки, че вашите видеоклипове остават стабилни дори по време на движение.

Задните камери на Xiaomi 13T поддържат 4K видеозапис при всички фокусни разстояния заедно с бързо и ефективно редактиране. Настройте режим Pro на функцията Video editor в приложението Xiaomi Gallery, което позволява лесно редактиране на надписи и допълнителни саундтраци като отделни песни, идеални за създаване на кратки видеоклипове за социални медийни платформи или личен влог.


source

Сподели: