юли 11, 2023

Xiaomi 14 ще получи екран с 1 мм рамка – най-тънката на пазара

Появиха се нови подробности за смартфона Xiaomi 14, който се очаква да бъде представен по-късно тази година. Информацията е на прове блогъра Digital Chat Station, който досега не е забелязан да публикува невярна информация.

Той потвърди, че Xiaomi 14 ще получи тройна основна камера, като дизайнът на Xiaomi 13 ще бъде запазен в новия модел. Предната камера ще бъде вградена в централната горна част на екрана, който ще има рамка с широчина едва 1 мм.

Дисплеят е на China Star Optoelectronics и благодарение на него Xiaomi 14 ще вземе титлата флагмански смартфон с най-тясна рамка в индустрията. Съобщава се също така, че China Star Optoelectronics е разработила новата дизайнерска схема FIAA Slim, която дава възможност за производството на екрани с много тесни рамки.

Наскоро Digital Chat Station съобщи още, че стандартната версия на серията Xiaomi 14 ще получи батерия с капацитет 4860 mAh и ще поддържа 90W жично зареждане и 50W безжично зареждане. Версията Xiaomi 14 Pro ще получи батерия с капацитет 5000mAh и ще поддържа 120W кабелно зареждане и 50W безжично зареждане.

Да допълним, че Digital Chat Station бе първият, който съобщи характеристиките и датата на излизане на Redmi K60 и Xiaomi 13.


source

Сподели: