юни 11, 2023

Xiaomi MIX Flip и MIX Fold 4 може да бъдат пуснати през 2024 г

Съобщава се, че Xiaomi работи върху два нови сгъваеми модела смартфони, които е планирано да бъдат пуснати през следващата година. От двата телефона, единият ще бъде част от съществуващата гама MIX Fold, докато другият ще е първият флип-телефон, който ще се казва MIX Flip.

Новината идва от известния информатор Digital Chat Station, който сподели информацията в Weibo (китайски сайт за микроблогинг). Инсайдерът намеква, че китайският технологичен гигант ще пусне първия си Flip телефон някъде през 2024 г. Освен това, марката очевидно планира да пусне и модел MIX Fold 4 през следващата година.

Има слухове, че Xiaomi MIX Fold 3 също е в процес на разработка с възможно пускане тази година някъде между юли или август. Но последните информационни течове съобщават, че MIX Flip може да е с номера N17 и N18. И двата модела ще бъдат пуснати на пазара през 2024 г. и в основата им стоят процесорите Qualcomm Snapdragon.

Въпреки че точният чипсет все още не е известен, Digital Chat Station твърди, че той ще бъде от флагманската серия Snapdragon 8, която предлага най-високата производителност. Имайте предвид, че това е само непотвърдена информация, така че я приемете с доза скептицизъм. Следете ни, тъй като ще предоставим актуални новини, когато се появят повече подробности относно анонса на двата предстоящи сгъваеми смартфони.


source

Сподели: