май 11, 2024

Xiaomi Mix Flip ще получи 3C сертификат: какво означава това и можем ли да очакваме флип-телефон от китайския бранд

Говори се, че Xiaomi ще навлезе на пазара на флип-устройствата с Mix Flip. Въпреки че подробностите са оскъдни, телефонът е бил забелязан на китайския сайт за сертифициране 3C, намеквайки за скорошния му дебют на пазара.

Самото сертифициране не потвърждава директно, че устройството е Mix Flip, но надеждни източници от индустрията свързват номера на модела 2405CPX3DC с предстоящия телефон. По-важното е, че сертификатът показва поддръжка на 67W бързо зареждане.

Сертификатът на Xiaomi Mix Flip 3C

Освен това списъкът на 3C не предоставя никакви подробности относно спецификациите на Mix Flip. Въпреки това присъствието му на сайта за сертифициране потвърждава, че Xiaomi работи активно върху първия си телефон тип мида и пускането му на пазара може да не е особено далеч.

Според Digital Chat Sation, Xiaomi може да пусне Mix Flip заедно с предстоящия Mix Fold 4 през третото тримесечие на 2024 г. Очаква се да получи 50-мегапикселова основна камера с оптична стабилизация на изображението и Omnivision OV60A ½.8-инчов сензор за 2x телефото камера.

Твърди се, че устройството ще поддържа безжично превключване и също така ще е водоустойчиво. Последното би била полезна функция, тъй като нито едно от сложните устройства на Xiaomi не е сертифицирано като водоустойчиво. Очаква се в основата на подобреното устройство да стои SoC Snapdragon 8 Gen 3. 

Също така, друг информационен източник предполага, че Mix Flip ще се предлага в различни страни, включително и в Турция, но не и в Индия.

source

Сподели: