June 23, 2023

Yeston представи GeForce RTX 4060 Ti Game Ace с бяла печатна платка

Yeston представи първата графична карта от новата серия Game Ace — GeForce RTX 4060 Ti Game Ace с 8 GB памет. Ключова особеност на устройството е бялата печатна платка и светлата тема при оформлението на охладителната система.

Видеокартите с бели печатни платки вече не са рядкост на пазара и особено за китайския производител Yeston. Например, компанията вече пусна моделите GeForce RTX 4080 и Radeon RX 7900 XT под собствената си серия Sakura Sugar с бели печатни платки. Производителят реши да не спира дотук и разработи новата серия Game Ace за видеокартите от среден клас.

Освен светлата тема на оформление, Yeston GeForce RTX 4060 Ti Game Ace с нищо друго не се откроява, освен охладителната система с три вентилатора. Картата няма двойна BIOS система или цветна RGB подсветка — предвидено е само синьо и бяло осветление. Производителят не съобщава за спецификациите на ускорителя.

Описаният модел на видеокартата вече може да се намери в различните китайски платформи за онлайн търговия, където цената за нея е в диапазона от 3099 до 3299 юана (около $440).


source

Сподели: