юли 3, 2023

Enermax представи захранващия блок Revolution D.F. X от стандарта ATX 3.0 с мощност до 1600W

Enermax представи захранващия блок Revolution D.F. X., в състава на който влизат моделите с мощност от 850 до 1600 W, отговарящи на стандартите за захранване Intel ATX 3.0 и PCIe 5.0.

Всички модели захранващи блокове Revolution D.F.X са сертифицирани по 80 Plus Gold, което показва тяхната висока ефективност. Устройствата са получили по един 12+4-пинов конектор за захранване 12VHPWR, способен да предава до 600 W мощност към видеокартата, както и един допълнителен захранващ кабел 12VHPWR 600 W.

За топологията на новите продукти се отбелязва наличието на LLC-контур със синхронен токоизправител (SR), както и използването на висококачествени японски кондензатори. Захранванията Revolution D.F.X се охлаждат от 140 мм вентилатори. Те са оборудвани с функции за почистване от прах при стартиране и могат също така да спрат напълно, когато натоварването е по-малко от 20%. Вентилаторите използват шестполюсен, трифазен мотор и витла за осигуряване на изключително високо въздушно налягане и висок въздушен поток, същевременно поддържайки почти безшумна работа.

Един от страничните панели на Enermax Revolution D.F. X разполага с ARGB подсветка с 14 различни режима на осветяване. Тя работи без допълнителен софтуер. Контролът на RGB-осветлението се намира до бутона за включване на захранващия блок, което ви позволява да промените режимите на подсветката или да я изключите напълно. Enermax Revolution D.F. X може също да се синхронизира с осветлението на останалите компоненти на системата чрез софтуера за управление на подсветката на дънната платка.

Компютърните захранвания Enermax Revolution D.F. X вече се продават с 850, 1050 и 1200 вата. Моделите 1350W и 1600W ще бъдат пуснати на пазара през третото тримесечие на тази година. Всички представени модели захранвания са с до 10 години гаранция от производителя.


source

Сподели: